fbpx

Vandaag is het alweer tijd voor het laatste blog in de serie ‘The Woman behind Mellola’. In de vorige afleveringen zijn we vooral het verleden van Melissa ingedoken. Maar ik ben vast niet de enige die het is opgevallen dat Mellola eind 2017 een nieuwe weg in is geslagen. Dus hoog tijd om meer te weten te komen over de plannen. Waar is Melissa nu mee bezig? En wat staat ons allemaal te wachten voor de toekomst van Mellola?

Nou Melissa, daar zijn we dan voor de laatste keer. Laten we beginnen met de nieuwe weg die je met Mellola bent ingeslagen eind vorig jaar. De website heeft een nieuwe, frisse look. En je bent ook zichtbaarder op andere kanalen. Wat kan je ons daarover vertellen?

Allereerst wat fijn dat dat is opgevallen. Het is natuurlijk goed om te horen dat de tijd en energie die we erin steken ook opgemerkt en gewaardeerd worden. Ik vind het inderdaad belangrijk om dicht bij de mensen te zijn. Ik geloof dat de nieuwe vormgeving van de website ook echt beter aansluit op de powervrouw van nu. En dichtbij zijn, is voor mij ook mijn eigen verhaal delen en eerlijk zijn. In mijn blogserie leer je mij echt kennen. Ik stel me kwetsbaar op zodat ze weten dat ze niet alleen staan in de ‘struggles’ in hun leven. Met Mellola wil ik ze dagelijks inspireren om 100% uit het leven en uit hun talent te halen. Dat doe ik natuurlijk met mijn sieraden. Maar daarnaast haal ik zelf ook inspiratie uit dingen die ik lees of zie. Het zou zonde zijn om dat voor mezelf te houden. En ik vind “To be inspired is great, to inspire is incredible.”. En dat kan gelukkig via social media. Daarvoor hebben we nu echt een vast weekritme gevonden. De week begint met Music Monday. Een powernummer voor frisse moed voor de komende week. Een gevoel dat je de hele week kan vasthouden. Ook als het even tegenzit. Op Inspirational Tuesday delen we een inspirerende quote. Op Women Wednesday een artikel of een video die we die week zijn tegengekomen. Hierin is altijd een mede powervrouw aan het woord over een thema dat herkenbaar is voor elke vrouw. Zo hadden we het laatst over zelfonderschatting. De vrijdag is de ene week iets luchtigs om het weekend mee in te luiden. En de andere week Blog Friday. Zo delen we de hele week voor ieder wat wils. Vandaag dus de laatste aflevering in de serie ‘The Woman behind Mellola’. Maar we hebben al een nieuw idee klaarliggen. Daarover vertel ik straks meer. En dan wil ik ook even een oproepje doen..

Oeh, je maakt ons nieuwsgierig. Maar eerst nog even over hoe je alles deelt: ik zie dat je nu een mix van Engels en Nederlands hebt gekozen?

Ja, we willen zo veel mogelijk vrouwen inspireren. Of ze nu Nederlands spreken of Engels. We zorgen er altijd voor dat niemand iets hoeft te missen. Laatst kregen we zulke enthousiaste reacties op onze Nederlandstalige blog en zo veel aanvragen voor de Engelse vertaling. Een ‘big thank you’ aan al die mensen! Doordat we nu in het Engels en in het Nederlands schrijven, zijn we dichtbij voor iedereen.

En voor de toekomst? Welke spannende dingen kunnen we verwachten?

Voorlopig houden we dus dit ritme vast. Maar we blijven in ontwikkeling natuurlijk. We groeien mee met de powervrouw van nu. Dus we zijn altijd bezig om nog beter aan te sluiten op haar wereld. Zit je dit te lezen en heb je een idee of suggestie? Over de website, de sieraden, een onderwerp dat we moeten bespreken of wil je iets anders delen? Laat het ons weten via info@mellola.com. Voor de toekomst? Weet je, we zijn dankbaar voor waar we nu met Mellola staan. En we hopen echt waardevol te zijn voor vrouwen. We willen graag een community zijn waar iedereen z’n ‘daily struggles’, gevoelens, twijfels en vragen durft te delen. Niet alleen met ons maar ook met elkaar. Dat we er voor elkaar zijn. Zonder oordeel, maar juist om elkaar te steunen. Dat we elkaar ook tips en adviezen kunnen geven. ‘Real queens fix each other’s crowns’, right? Dus kom maar op!

En de oproep waar je het over had?

Ja, ik zou nog iets vertellen over de volgende blogserie: we zijn op zoek naar (startende) ondernemende vrouwen die, net als ik, hun verhaal willen delen. Introduceer jezelf en je bedrijf. Inspireer vrouwen met jouw boodschap en jouw product (of dienst). Ik geef je graag het podium op mijn website en socialmediakanalen. Heb jij een goed verhaal? Mail mij dan via info@mellola.com. Dan zien we elkaar snel.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =

welcome,

we just need your login details and you're good to go